Är du kund? Logga in!

Få tvåldispenser från SC Johnson på köpet

 Passa på att byta ut dina tvåldispensers

Sluta att bekymra dig över vanliga handtvåldispensers som samlar bakterier och mögel. Med vår kampanj får du inte bara en dispenser för skumtvål, utan du får en dispenser som på ett mycket effektivt sätt minskar spridningen av bakterier.

Köp två refiller och få en dispenser från SC Jonson helt gratis!

Varför välja en dispenser från SC Johnson?

  1. Livstidsgaranti vid normal användning: Vi är så trygga med våra dispensers kvalitet att vi erbjuder en livstidsgaranti. Det betyder att du kan lita på att dom håller i många år framöver.

  2. BioCote® skyddad tryckknapp: Med den innovativa Biocote silverjon-teknologin är vår dispenserknapp effektivt skyddad mot bakterier, mögel och svampar. Den minskar upp till 99,99% av mikroberna på bara 24 timmar och behåller sitt antimikrobiella skydd under hela sin livstid.

Vad får du med skumtvålen? 

  1. Silkesmjukt skum med hög kvalitet: DEB tillverkar en skumtvål som lämnar huden fräsch och ren utan att vara parfymerad eller färgad.

  2. Glycerin förhindrar torrhet: Med tillsatsen av glycerin hjälper skumtvålen till att hålla huden mjuk och behaglig efter varje tvätt.

  3. Hypoallergenisk och ECARF-kvalitetsstämpel: Speciellt framtagen för personer med känslig hud och allergier. Vår skumtvål är mild och skonsam. Den är lämplig för alla, även för de med eksem och allergier och överför inte smak till mat

Hur beställer jag?

Ta kontakt med din kontaktperson hos NKV eller fyll i formuläret nedan och skriv "Kampanj SC Johnson".

Rekommendationer


Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter