Är du kund? Logga in!

Om oss

Företaget

Företaget NKV Kontorsvaror grundades 1975 av Hans Öhman och den första butiken öppnades i Luleå. Idag är NKV Kontorsvaror en av de ledande kontorsvaruhandlarna i Sverige med cirka 55 anställda.

NKVs affärsidé är att förse sina kunder med marknadens bästa produkter avseende kvalitet, värde och service. Vi söker långsiktiga relationer med våra kunder och kunderna upplever oss i dagsläget mer som en samarbetsparter snarare än som en leverantör.

NKV Kontorsvaror finns nu på 8 orter med lager och butik, Kiruna, Luleå, Piteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Ludvika och Stockholm. NKV Kontorsvaror levererar dock till kunder i hela Sverige

Sortimentsbredd

Vi följer ständigt marknadens utveckling för att i största möjliga mån hålla oss ajour vad gäller våra kunders önskemål.

Vårt breda sortiment av lagerförda varor uppgår idag till ca 13 000 produkter varav 9 000 artiklar finns på lager för omgående leverans.

Genom goda relationer på marknaden kan vi dessutom ordna fram specialbeställningar om så önskas.

Snabbhet/service

Genom hög lagerkapacitet och fastställda arbetsrutiner för orderhantering och leveranser kan vi erbjuda en mycket hög leveranssäkerhet.

På de orter där vi har butiker leverar vi normalt samma dag som du beställer dina varor.

NKV Kontorsvaror - en helhetsleverantör

NKV Kontorsvaror är ett bra val när du söker en helhetsleverantör som kan leverera allt du behöver till ditt företag. Vi levererar inte bara kontorsvaror, utan även möbler, trycksaker, hygien- och städartiklar, kaffe och tillbehör mm.