Är du kund? Logga in!

Möbler & inredning för alla företag

NKV erbjuder ett mycket brett sortiment av inredning och möbler för en funktionell och hållbar arbetsplats

Vi hjälper dig med möbler och inredning, stort som smått, för kontorets alla rum (miljöer). Kontors-, Konferens-, Lounge-, Fika- och Lunchrumsmöbler. NKV erbjuder även ett brett sortiment av ljudabsorbenter, belysning, ergonomiprodukter och tillbehör mm. Vi ser till att slutprodukten är av yttersta standard! Vi har levererat kontorsmöbler och inredningar i över 20 år. Klicka här för att se vårt breda utbud av kontorsmöbler.

Rådgivning och diskussion

Vi ger rådgivning och gör skräddarsydda lösningar för just er arbetsplats. Säkert har ni även egna idéer som ni vill ha med. Kostnadsfritt kommer vi ut till er, tar mått och återkommer med ett ritat (i 2D och 3D) förslag på hur just era ytor skulle kunna se ut. Vi har mångårig kunskap och låter er gärna ta del av tidigare projekt inom regionen för att få uppslag.

Ljudabsorbenter

Buller och allmänt oljud gör ingen glad. Vi har ljudabsorberande produkter som är designade för att hängas på vägg eller i tak. Självklart väljer du bland flera olika färger och former som passar dina önskemål. Du kan även beställa din ljudabsorbent med olika tryck: ex företagslogga, personligt eller miljöbild från ex naturen.

Ljus

Ingen mår bra utav att sitta i ett ofördelaktigt ljus. Vi tittar väldigt gärna över hur ljuset kring era arbetsplatser är fördelat. Ett dåligt arbetsljus renderar ofta i huvudvärk och sämre prestationer.

Växter

Glöm heller inte de mjuka intryck som växter ger i ett kontorssammanhang. Klicka här för att kunna till vårt sortiment av växter.

Kundcase

Vill du se några av våra senaste projekt till kunder klicka här

Kontakta oss för mer info

Stefan Öhman är en av våra inredningsexperter med många års branscherfarenhet

 

Klicka här för att komma in kontakt med Stefan.
Eller ring honom 070 - 637 35 44.

 

Vill du ha en möbelkatalog eller har andra frågor, kontakta Kundsupport genom att klicka här.