Är du kund? Logga in!

Fullsortiment av hygienpapper och professionella städprodukter

Vi har ett stort sortiment av professionella städprodukter till proffs, företagare och konsument till väldigt fina priser.

Vi erbjuder dessutom snabba leveranser till hela Sverige.

Vårt sortiment består av ett mångfald av artiklar med välkända städ- och hygienprodukter från Sveriges ledande leverantörer. Kolla även igenom vad vi kan erbjuda från vårt eget varumärke MegaClean.

Vi har produkter anpassade för alla utrymmen och underlag i ditt kontor, arbetsplats och hem. Både för den dagliga städningen och storstädningen. Vi har helt enkelt samlat allt du behöver för en skinande ren miljö!

Tillsammans med våra leverantörer arbetar vi ständigt med att utveckla vårt sortiment med nya intressanta produkter. Att våra produkter är skonsamma för både miljö, människa och material är viktigt för oss och en stor del av produkterna i vårt sortiment är därför miljömärkta med Svanen, Bra Miljöval eller EU-blomman.

Titta gärna igenom länken här bredvid där vi redovisar för vår kostnadsfria tjänst Hygienrond. Där tar vi handgripligen ett aktivt ansvar för hur era hygienutrymmen skulle kunna uppgraderas. Tjänsten i sig är dessutom kostnadsfri!

Kontakt

Vill du ha hjälp med en helhetslösning för er verksamhet?
Kontakta vår marknadsområdeschef Fredrik Gillström


 

Klicka här för att komma in kontakt med Fredrik.
Eller ring honom 070 - 531 10 55.