Är du kund? Logga in!

Sego 12 till kampanjpris

Sego 12

Upplev en Perfekt kaffestund med Sego 12 – nu till kampanjpris

Välkommen till en värld av perfektion när det kommer till kaffe. Med Sego 12 tar vi din kaffebryggning till en helt ny nivå av enkelhet, kvalitet och variation. Förbered dig på att bli förälskad i varje sipprande av din favoritdryck.

Och det bästa av allt? Just nu har vi ett riktigt bra kampanjpris på Sego 12!

Undrar du varför Sego 12 är rätt maskin för just dig?

Helautomatiskt mästerverk: Med tydlig pekskärmsmanövrering och snabb tillredning så levererar Sego 12 enastående kvalitet och konsistens i varje kopp. Varje espresso, cappuccino eller latte macchiato är en ren njutning.

Färskmalet kaffe: Glöm föråldrade kaffebryggare. Med Sego 12 kan du njuta av kaffedrycker tillagade med nymalda kaffebönor för maximal smak och arom i varje kopp.

Mångsidighet och anpassning: Med upp till 30 olika dryckesalternativ kan du välja och anpassa din kaffedryck precis som du vill ha den. Justera malningsgraden, kaffestyrkan och mycket mer för en skräddarsydd kaffeupplevelse.

Kompakt design och stor effekt: Trots sin slanka och kompakta design så levererar Sego 12 kraftfulla prestationer som passar i alla miljöer. Perfekt för kontor, caféer eller självbetjäningsområden.

Enkel underhåll och rengöring: Med automatiska underhållsmeddelanden på pekskärmen så blir det enkelt att hålla din Sego 12 i toppskick. Dessutom är rengöring och underhåll enkelt tack vare dess smarta design.

Läs mer om maskinen på produktlänken nedan.

Kontakta din kundansvarige om du vill veta mer, eller fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart vi bara kan.

Rekommendationer


Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter